Vă rugăm, citiți cu atenție!

• Programul Bonus Fermier 2022 se desfășoară în perioada 1 iunie - 30 septembrie 2022.

• Programul Ofertă-Fermier nu este o garanţie sau un program de garanţii.

• Prețul este fix, fiind menționat în dreptul fiecărui produs și se acordă numai fermierilor care prezintă distribuitorilor un formular valid.

• În situaţia în care vânzarea către fermier se face de către un sub distribuitor (care are semnat un contract valid cu distribuitorul Pioneer România) acesta va trimite formularul Ofertă-Fermier către distribuitorii Pioneer® România urmând ca compensarea menţionată pe formular să fie acordată de către distribuitorul/distribuitorii Pioneer® România.

• Formularul Ofertă-Fermier poate fi primit și transmis o singură dată de la un subdistribuitor la un distribuitor Pioneer® România, transmiterea acestuia între mai mulţi subdistribuitori fiind nepermisă.

• Pioneer® România va acorda compensarea distribuitorului numai pentru acele formulare care sunt completate corect, lizibil și fără corecturi.

• Pioneer® își rezervă dreptul de a suspenda sau anula programul în orice moment, anunţând distribuitorii, fără un aviz prealabil și fără nici o obligaţie de responsabilitate. Toate formularele primite și care îndeplinesc condiţiile de completare solicitate până în momentul anunţului vor fi considerate valide.

• La solicitarea reprezentanţilor Pioneer®, fermierii care participă la program se angajează să prezinte documentele originale prin care să demonstreze participarea la programul Ofertă-Fermier (Facturi de cumpărare sau avize de însoţire a mărfii).

• Programul Bonus Fermier 2022 - 2023 este valabil în limita stocului disponibil.

• Un sac de rapiță conține 2 milioane de semințe germinabile pentru 4 hectare!

• Corteva oferă un discount de 160 RON/sac la achiziționarea a minim 1 sac 2000 mvk, din oricare hibrid achiziționat până la 31 iulie 2022.

 

Notă!

Semințele sunt tratate cu: 

*LumiGEN™ Organic = Fungicid (Integral Pro)

**LumiGEN™ Premium Insecticid - Fungiid (Scenic Gold) + Biostimulator (LumiBio Kelta) + Lumiposa

Lumiposa® 625 FS - Insecticid pentru combaterea dăunătorilor: Phyllotetra spp., Psylloydes chrysocephala, Delia radicum, Athalia rosae.

 

LIVRAREA SE FACE DIN DEPOZITELE CORTEVA, ÎN LIMITA STOCURILOR DISPONIBILE!

CLEARFIELD® este marcă înregistrată a BASF.

SCENIC GOLD® este marcă înregistrată a BAYER.

 

 

 

VOUCHER RAPIȚĂ
Vezi oferta 2022 - 2023 la rapița marca Pioneer®. Cei mai consacrați hibrizi vin la prețuri imbatabile.
CONTACTAȚI-NE
Contactați echipa noastră de vânzări. Ne găsiți în fiecare județ din țară.

0 Produs gasit

Niciun produs potrivit pentru selectia ta

Te rog sterge toate filtrele si incearca din nou

®™Mărci înregistrate ale Corteva Agriscience și companiile afiliate.

De peste un secol Pioneer® a fost și este un lider în dezvoltarea și producerea de semințe. Astăzi, Corteva Agriscience ™ oferă o gamă de hibrizi marca Pioneer care să îndeplinească cerințele și nevoile fermierilor.

Folosiți produsele pentru protecția plantelor în mod corect și în siguranță. Întotdeauna citiți instructiunile de folosire de pe etichete.